Två dagars jagande, kastande och letande efter shiny Evee och riktigt bra Evee är över. Två Community Day i rad kändes lite väl mycket – en dag för mycket helt enkelt.

Här i Skellefteå blev det också två lite annorlunda dagar eftersom Evee var väder-boostad dag två men inte dag ett. Vädret dag ett var blåsigt, för att uttrycka det försiktigt,. Det blåste rätt rejält de första tre timmarna men vädret blev bättre dag två, sol från en himmel med lätta moln.

Shiny

Jag fick ihop sammanlagt 13 shiny Evee och räknar därmed med att kunna plocka ihop de nio varianterna. Vilka som ska bli vad får avgöras längre fram. Jag har gått med en av mina shiny Evees, resten går jag senare även om det betyder att de inte får “Last Resort” som special move. På det hela taget så är det inte ett särskilt effektivt “move” så promenerandet får vänta. Jag hinner med den distans jag hinner med innan eventet är över någon gång runt klockan 22.00 på måndag.

Jag hann också med två raider, en mitt i Community Day och sedan efter efter det att de tre timmarna.

Jag hade några stycken Evee en bit över 90 procent sedan tidigare, hittade en hundraprocentig och en 98 procentig under eventet så jag är mer än nöjd. Det blev massor av Evee Candy, en duktig påfyllning av både XP och Stardust.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This