Släpar klockan i Pokémon GO efter? Här är två tips som kan lösa problemet,

Du sitter där och ska öppna gåvor och får du veta att du redan har öppnat dina 20 gåvor för dagen. Inga problem tänker du. Det är snart midnatt så det är bara att vänta men inte ens efter tolvslaget så får du öppna några gåvor. Förklaringen är att spelet inte tror att det är tolvslag förrän om en timme, klockan 01.00.

Detsamma gäller att snurra stopp eller fånga första dagens Pokémon – spelet släpar efter en timme.

Apple Watch

Har du en Apple Watch så ta bort Pokémon GO ur klockan och starta om spelet. Det har visat sug fungera. Problemet är att felet kan återkomma om du installera spelet i klockan igen. Felet beror inte på klockan utan det handlar om en bugg i Pokémon GOs app för Apple Watch.

Installera om

Ett annat sätt är att avinstallera Pokémon GO, starta om telefonen, ladda ned spelet och installera det igen. En smula krångligt förvisso men det har visat sig fungera.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This