Nu har vi fått ett eget stopp utanför kontoret på parkeringen. Markstedts Huset som vi sitter i är byggminneskyddat, ett av Skellefteå äldsta och vackraste trähus.

Markstedta Huset, eller gården, bygges 1881 till handels- och industrimannen David Markstedt och hans familj. Huset byggdes till och byggdes ut till full höjd 1926 och i huset har det funnits såväl en bilaffär som en läkarmottagning. Idag delas det av en rad företag och här finns även lägenheter.

Du hittar huset på Storgatan 26, i ytterkanten av Skellefteås relativt lilla och täta centrum. I närheten ligger också hela Nordanåområdet som är ett litet Mecka för Pokémon-spelare med flera gym och stopp på promenadavstånd.

På nedre våningen sitter vi, Winterkvist.com och här har vi haft vårt kontor i snart åtta år.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This