Nu har vi fått ett eget stopp utanför kontoret på parkeringen. Markstedts Huset som vi sitter i är byggminneskyddat, ett av Skellefteå äldsta och vackraste trähus.

Markstedta Huset, eller gården, bygges 1881 till handels- och industrimannen David Markstedt och hans familj. Huset byggdes till och byggdes ut till full höjd 1926 och i huset har det funnits såväl en bilaffär som en läkarmottagning. Idag delas det av en rad företag och här finns även lägenheter.

Du hittar huset på Storgatan 26, i ytterkanten av Skellefteås relativt lilla och täta centrum. I närheten ligger också hela Nordanåområdet som är ett litet Mecka för Pokémon-spelare med flera gym och stopp på promenadavstånd.

På nedre våningen sitter vi, Winterkvist.com och här har vi haft vårt kontor i snart åtta år.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This