GO Ranger är appen du måste ha som spelare. I appen finns allt det du måste veta, vilka Pokémons du ska välja mot en Pokémon, vilka poäng, IV och statistik som gäller tillsammans med uppdateringar av nyheter och information.

GO Ranger är en uppslagsbok med allt det viktigaste samlat i en enda app. Du hittar aktuella event, alla raidbossar med tillgänglig statistik och du hittar alla tider och datum som är viktiga att hålla reda på. GO Ranger kan vara på alla de vanliga frågorna som vi alla ställer oss “- hur bra ska den här raidbossen vara då för att vara bäst?”, hur länge är den här raidbossen kvar?” och vilka andra raidbossar finns i spelet?”.

Allt det och massor av mer information hittar du i GO Ranger.

Gratis

Appen är skapad av Matthew Kremer och den är gratis men snälla – skänk en slant via Patron. Det är ett sätt att visa uppskattning och sporra Matthew Kremer att jobba vidare med appen för det här är verkligen en app som alla spelare kan ha stor nytta av.

GO Ranger is a field guide for Pokemon Go – keep up to date with the latest information in the game always at your fingertips.

– Find out what bonuses are currently active in the game with our Event countdown timers.
– Learn which Pokemon you should use in Raid Battles for the best performance!
– Find out what rewards you’ll receive for completing Research Tasks.

DISCLAIMER
GO Ranger is a third-party app made by fans and players of Pokemon Go, and is not affiliated with the Pokemon brand, Niantic, Pokemon Go, or Nintendo.

Go Ranger

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This