Jag hade ett tag över nästan 100 vänner i min vänlista innan jag började att städa ut. Förklaringen är enkel – du klarar inte att underhålla en så omfattande lista. Nu städar jag igen och nu är det en del av som ligger nära mig geografiskt som åker ut.

Min strategi är nämligen som följer – byt gåvor (gifts) med spelare som är långt bort och jag har vänner på min lista i USA, Singapore, Australien och Nya Zeeland. Det betyder att Danmark, Tyskland, Norge och Sverige ligger för nära. “det ‘äntar för dåligt” som vi säger här uppe i Skellefteå.

Nära vänner

Ger gåvorna ett ägg så kläcker jag dessa ägg och byter med lokala spelare, som jag spelar ofta med. Den listan, på nära vänner är färre än tio. Det är är spelare som jag spelar ofta med och som jag bygger upp min vänskap med. Bytena ger kilometer för den medaljen och vi kan snabbt kan byta massor av Pokémons direkt så ger det också antal bytta Pokémons för den medaljen.

I och med att jag byter Pokémons med ett mindre antal spelare så ger det mer poäng samtidigt som bytena kostar allt mindre. Så det betyder att om du skickat en förfrågan om att bli vän med mig och jag inte accepterat så är det inte ditt fel. Det är mitt fel som tycker att allt under flera tusen kilometer inte är särskilt intressant just nu.

 

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This