Lördag och söndag är det dags för en dubbeldag, Community Day med Evee i fokus.

Den 11 augusti och den 12 augusti mellan klockan 11.00 och 14.00 är det dags.

Under de två, tre timmars eventet så gäller:

Special Move – Last Resort
3 timmars Lures
3 gånger StarDust

Utveckla

Evee är en ovanlig Pokémon därför att om du samlat ihop tillräckligt mycket godis för att utveckla den så kan du styra vad den ska bli – den blir en Umbreon om du utvecklar den kvälls/nattetid och den blir en Espeon om du utvecklar den på dagen men du måste först gå 10 kilometer med den.

Hängde du  med där?

Gå först 10 kilometer med din Evee – sedan kan du välja när du vill utveckla den för att styr vad den ska bli. Går du inte med din Evee så kan den även bli en Jolteon, Vaperon eller en Flareon, slumpmässigt.

Döp om Evee

Det finns också ett annat trick men det fungerar en gång och bara en gång:

Döp om din Evee till –

  • Pyro för Flareon
  • Sparky för Jolteon
  • Rainer för Vaporeon

sedan utvecklar du den.

Utveckla

I och med att eventet är under två dagar så kan du utveckla dina Evees från det att eventet startar på lördagen tills det är slut på söndagen klockan 14.00. Så du kommer att kunna utveckla Evees kvälls/nattetid.

Shiny

Jo, det var så sant – du kommer att få en möjlighet att fånga en shiny Evee också under Community Day, såklart!

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This