Med start klockan 11.00 och sedan tre timmar framåt  så pågår den första dagen av två där allt går ut pågå att jaga Evee och sedan till att utveckla de rösta du hittar under de tre timmarna för att få – The Last Resort.

Eventet pågår alltså under både lördag och söndag – 11.00-14.00 vilket är viktigt att påtala därför att det är den första Community Day som är två dagar.

Dags att ladda får Evee Community Day

Vilka Evee ska du utveckla till?

Där hittar du det du behöver veta om lördagens och söndagens event som  avbryts under lördagens av en EX Raid – i alla fall här i Skellefteå.

Ut och jaga nu!

/av Northwiz
trainer code: 3937 1926 6061

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This