Twitter sköt upp den tänkta ändringen av hur tredjepartsappar får ansluta till deras system men nästa vecka är det  slut på väntan då kommer ändringarna att slå igenom vilket innebär att flera funktioner i Twitterific och Tweebot kommer att sluta att fungera.

Det mest märkbara är att det som kallas “streaming” kommer att sluta att fungera. Du kommer alltså inte längre att kunna se ditt flöde rulla på automatiskt.

Ändringarna

Även meddelanden och notiser kommer att fördröjas med 1-2 minuter. Då Twitter lämnat ytterst lite information om hur ändringarna kommer att slå mot de appar och program som idag ansluter till tjänsten så vet inte Twitterific, Tweetbot och andra utvecklare vad ändringarna egentligen innebär.

Tweetbot skriver på sin blog:

Is Twitter shutting down 3rd Party apps soon?

No. On August 16th Twitter will be removing the streaming API used by Tweetbot and other 3rd party clients. They have a replacement API with most of the same features and we are trying to get access to it. Even if we can’t get access to this new API, the majority of features in Tweetbot will still work. In the worst case scenario we won’t be able show notifications for Likes/Retweets and notifications for Tweets, Mentions, DMs & Follows would be delayed for 1-2 minutes. You’ll still be able to read your timeline, mentions, DMs and post Tweets just like you do today.

Tapbots

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This