Apple försöker hemlighålla framtida, kommande produkter men ett problem är deras betaversioner som inte sällan innehåller kod som avslöjar vad som ska komma i framtiden. Nu har kod hittats i den femte betaversionen av iOS som skvallrar om en ny iPhone modell med ännu större skärm och upplösning än dagens iPhone X.

Dagens iPhone X har en upplösning på 2436 x 1125 pixlar, 5.8-tum. I koden finns en ny enhet med en upplösning på 2688 x 1242 pixlar, 6.5-tum.

Rykten

Koden faller väl inom ramen för tidigare rykten som har sagt att Apple jobbar på en Plus-modell av  iPhone X. Storlekskillnaden syns väldigt väl på bilden ovan och den visar också att ett liggande läge, landskapsläge, fungerar ännu bättre på den nyare modellen som dessutom har liter mer bredd/höjd.

Det visar sug också att Apples egna appar i iOS, Mail, Calendar och andra program redan har anpassats för ett liggande läge vilket ytterligare talar för att det kommer en modell med ännu större skärm.

iHelpBR

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This