RAL är ett verktyg för att färgsätta saker, ett rum, en design eller vad det nu kan vara.

Appen är gratis 10/8.

Den här applikationen är skapad för verkliga proffs! Tusentals arkitekter, designers, ingenjörer och helt enkelt kreativa människor från hela världen använder vår produkt. Alla anmärkningar och önskningar från användare har bidragit till att skapa en pålitlig, kraftfull och nyttig applikation. Vi har utvecklat fysiskt korrekt färgåtergivning i 3D-läge och uppnått perfektion med färgåtergivningen. Appen är mycket lätt att behärska, och tillförlitlighet och operationshastighet ska komma som en behaglig överraskning för dig. Vi kan med säkerhet säga att detta är den bästa elektronisk RAL-katalogen!

RAL är ett internationellt färgbeteckningssystem som krävs i nästan alla branscher. RAL-färgstandarden har den dominerande ställningen inom arkitektur, design, industri och handel. Ledande globala företag använder RAL-färger i sin produktion.

– självständigt RAL-färgschema: RAL Classic, RAL Effect, RAL Design.
– fysiskt korrekt färgåtergivning i 3D-läge
– perfekt färgåtergivning
– färger och beskrivning kan läggas till dina favoriter
– behändig omvandlare i RGB, CMYK, HEX
– appen kräver inget Internet
– annonsfri

Rekommenderas för iPhone 5S eller högre!

RAL

Mackens Fråga: Vad har du för hörlurar?
Share This