Dags för en ny fråga på Macken X och den riktar sig till dig som spelar Pokémon.

Just nu så är det Registeel som är Legendary Raidboss, som efterträtt Regice, och den nya Legendary efter den 16 augusti lär bli Regirock. Det är en trio som är klart mycket sämre än tidigare Legendarys, möjligen Latias/Latios undantagna då som inte heller är några större och mer användbara Legendarys. Ska vi dra några slutsatser av intresset för T5-raider så är trion (även om vi inte fått Regirock ännu) inte särskilt intressanta.

Frågan är då hur du ser på Registeele/Regirock/Regiice?

Svara här på bloggen vill du lägga till en kommentar så är du mer än välkommen.

Hits: 102

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This