Möttes du av en helt vit sida tidigare idag när du försökte besöka och läsa på Macken X så var förklaringen en buggig plugin som ställde till det.

Det mariga i sammanhanget var att om du var inloggad så fungerade sidan normalt vilket gjorde att det tog ett tag innan jag upptäckte vad som hade hänt. Sedan tog det ytterligare att tag innan jag lyckades lokalisera vilken plugin det var som var boven i dramat.

Hur som helst – nu snurrar allt som det ska sedan några timmar tillbaka.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This