I iOS 11.4.1 lanserade Apple ett nytt skydd för USB-anslutningar vilket stänger ned din iPhone en timme efter det att den låsts upp. Så här aktiverar  USB-skyddet.

USB Restricted Mode innebär att din iPhone och iPad stängs ned en timme efter det att den låsts upp senast. Efter det så kan en iPhone och iPad bara laddas, inga data kan överföras.

Aktivera

Du hittar inställningen under Face ID och lösenord i Inställningarna för din enhet.

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This