Messages i iCloud är en nyhet i iOS 11.4 som släpptes för många dagar sedan. Det är en mer utvecklad version av den synkronisering som funnits tidigare där du har kunnat visa och se meddelanden i alla dina enheter.

Den stora skillnaden är att med Messages i iCloud så synkroniseras allting – alla meddelanden och även konversationer som du har valt att plocka bort ur ditt flöde.

Allt du behöver göra är att slå PÅ funktionen. Som standard är den nämligen avslagen, efter uppdateringen till iOS 11.4.

. Inställningar
. Ditt konot i iCloud
. Slå på Messages

Observera att  videon ovan så är funktionen redan påslagen och den ska vara PÅ.

Klart!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This