Din iPhone ringer, samtalet visas även i din Apple Watch och det är ett samtal du inte vill ta emot. Tricket för att avvisa samtalet är lika logiskt som barnsligt enkelt.

Ett barn ser till att gömma och dölja det de inte vill se. Precis då gör du för att avvisa ett inkommande samtal om du har en Apple Watch. Lägg helt enkelt hela handen över klockan, tack den med handflatan så avvisas samtalet.

Avvisas

Samtalet avvisas alltså. Det skickas inte vidare till röstbrevlådan och den som ringer får inte heller något meddelande. Vill du skicka ett meddelande så kan du klicka på den funktionen, skicka ett förinställd meddelande, eller så låter du bli att svara tills samtalet skickas vidare till röstbrevlådan.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This