Tricket för en trilskande fjärrkontroll

Tricket för en trilskande fjärrkontroll

Bråkar den nya fjärrkontrollen till Apple TV med dig? Prova det här tricket – det brukar fungera.

Håll nere volym, upp och meny-knappen samtidigt och gå riktigt nära din Apple TV. Så nära så att det handlar om centimeter.

Återställer

Det återställer fjärrkontrollen och det brukar fixa det mesta. Sedan kan para ihop den med din enhet igen.

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This