Jobbar du vid din dator i längre pass så förebygger du blodproppar och förslitningsskador med att variera din arbetsställning. Många använder höj- och sänkbara skrivbord men sådana skrivbord kostar pengar. Upstaa har en billig och smart lösning.

Upstaa är gjort i trä och det ser ut som en lutad stege där du kan sätta in hyllplan för datorn och för tangentbord och mus/styrplatta. Du kan dessutom använda Upstaa på valfritt underlag, bord, skrivbord eller vilken stabil yta som helst i rätt höjd – och du kan ta med dig Upstaa.

Upstaa and Upstaa XL comes in four colours – white, black, red and yellow – plus a natural birch wood version. Our production processes carefully respect people and the environment. We use only approved wood from sustainably managed and monitored forests. We use efficient flat packs for shipping and our packing material contains no plastic or PVC.

175 dollar, exklusive frakt, kostar varje ställ som kan fås i flera färger.

Upstaa

 

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This