Så trollar du bort flärpen

Så trollar du bort flärpen

Så trollar du bort flärpen

Så trollar du bort flärpen

Gillar du inte iPhone X svarta yta i toppen så kan du trolla bort den med en speciell bakgrund.

Tricket är enkelt – du använder en bakgrund med en svart yta i toppen. Då “försvinner” det som brukar att kalla “flärpen”.

Ladda ned mall för Photoshop

Ladda ned mall för Pixelmator

Mallarna är tomma så när som på den svarta ytan i topp. Öppna dem i Photoshop/Pixelmator och lägg in den bild du vill ha.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This