Natten mot idag så rullade Facebook ut en ny funktion – View Ads som gör det möjligt att kontrollera vem som är avsändare när det gäller annonserna på den sociala tjänsten.

Sitter du vid en dator så finns funktionen ute till vänster i menyn under “Info och Annonser” – på den aktuella sidan, annonsörens sida på Facebook. I den mobila versionen så finns funktionen uppe till höger när du är inne på annonsörens sida på Facebook. Ser du inte funktionen, ännu, så lär den dyka upp inom kort vartefter Facebook rullar rut den till alla användare.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This