Så fixar du så att scroll-listerna syns hela tiden i macOS

Så fixar du så att scroll-listerna syns hela tiden i macOS

Irriteras du över att scroll-listerna i macOs bara visas då du scrollar? Så här kan du se till att de alltid visas.

Som standard så visas scroll-lister i macOP då du scrollar, eller där du kan scrolla. Vill du alltid se dem så är det ens inställning som du gör med några få klick.

Inställningar
General/Allmänt

Klart!

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This