Nya iPhone som lanseras senare i höst kommer at flera nya färger, blå, röd, guld och orange, skriver Ming-Chi Kou, analytiker.

Den nya modellen, som ska efterträda iPhone X kommer att ha en OLED-skärm på 6.5-tum, större än den nuvarande iPhone X, ha dubbla SIM-kort och ha i stort sett samma pris som nuvarande modell.

Guld är en färg som redan har dykt upp, och läckts, av den amerikanska tillsynsmyndigheten FCC.

LCD

Kou skriver också om en LCD-modell, en något billigare modell än OLED-modellen.  Det när också den modellen som kommer att ha de flesta färgvalen, däribland röd, blå och orange. Den nyare OLED-modellen kommer förutom dagens färger öven i guld.

Priset för LCD-modellen anges till 700 dollar och 1000 dollar för OLED-modellen.

9 to 5 Mac

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This