Rita vektor-bilder med Sketch

Rita vektor-bilder med Sketch

Sketch är ett rit-och designprogram för macOS och ett program där du enkelt kan exportera ut resultatet till vector-grafik eller till Adobe Photoshop.

Sketch är ett kraftfullt program som är en riktigt värdig utmanare till Illustrator och Photoshop när det kommer till design av digitala lösningar. Priset ligger dessutom långt under konkurrenterna, 99 dollar.

Sketch is an innovative and fresh look at vector drawing for the Mac. Its intentionally minimalist design is based upon a drawing space of unlimited size and layers, free of palettes, panels, menus, windows, and controls. Though simple to use, it offers powerful vector drawing and text tools like perfect Boolean operations, symbols, and powerful rulers, guides, and grids.

What’s New in Sketch

Version 51:

  • The final build of Sketch 51

Note: Additional info here

Requirements for Sketch

  • Intel, 64-bit processor
  • macOS 10.12.2 or later

Sketch

Mackens Fråga: Vad vill du se i nya Apple Watch?
Share This