Ställ in intervall för Time Machine

Ställ in intervall för Time Machine

TimeMachine Editor är en editor för att byta tidpunkter då Time Machine körs och kontrollerar om det finns data att säkerhetskopiera. Du kan helt enkelt mata in längre eller kortare intervall om du så vill.

Programmet är fritt och gratis.

TimeMachineEditor lets you change the one-hour interval of Time Machine backups. You can change the interval or create a more sophisticated scheduling.

TimeMachineEditor triggers Time Machine backups when it is most appropriate, the whole backup process is still handled by Time Machine. TimeMachineEditor is not a “hack”, it does not modify system files nor does it do any other nasty thing.

What’s New in TimeMachineEditor

Version 5.0.4:

  • Minor improvements and fixes.

Requirements for TimeMachineEditor

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

TimeMachineEditor

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This