Nu är det dags att ge sig och jaga Pokémons på allvar för att samla in godis som du kan använda för att utveckla dina Pokémons eller lagra som förberedelse inför lanseringen av Generation 4.

Som ett led i den globala utmaningen, vilken kan leda fram till Zapdos Day, så får du just nu extra candy när du fångar en Pokémon – du får dubbelt upp vilket betyder att om du använder Pinap Berry så dubblar du antalet godis igen.

Ägg

Från och med 16 juli till den 23 juli så halveras också kläckningssträckan för dina ägg så det lönar sig att använda inkubatorer och promenera och cykla. Du får också extra Rare Candy vid raider.

Under den här perioden så har du ett utmärkt tillfälle att fylla på med candy för de Pokémon som du vill utveckla framöver och det kan vara en bra strategi att sikta på de Pokémons som kommer med nya utvecklingssteg i Generation 4.

Macken: Dags att förbereda sig inför generation 4

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This