Den 8 juli är det dags för nästa Community Day och då det är Squirtle som är i fokus.

Under tre timmar så kommer spelet och din omgivning att fyllas med den lilla blå sköldpaddan och du kommer att kunna fånga Squirtle med ett special move – Hydro Cannon. Detta under förutsättning att du utvecklar en Blastoise och att det gör under de tre timmarna.

Solglasögon

Du kommer också att kunna fånga en Squirtle med solglasögon. Den varianten finns som en belöning i en Field research-uppgift.

Tiden är 11.00 till 14.00.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This