Registeel är ny Legendary Raidboss i Pokémon GO. Så här fångar du den.

Registeel är, precis som namnet anger, en stål/steel Pokémon. Använd fire, fighting eller ground-typer – alltså Moltres, Entei, Machamp, Charizard och Groudon är bra val för en attack. Blaziken, Hariyama, Flareon och Breelom kan fungera som backup och B-lag.

Av outgrundlig anledning så väljer spelet ofta Gyarados men det bör inte du göra. Byt ut Gyarados mot någon av de övriga då Gyarados tål för lite.

Attacker

Registeel är en rätt orörlig Pokémon med ett ensidigt rörelsemönster, Den står ganska still och gör en singel-attack eller en dubbel-attack. Det är i princip allt och strategin är att kasta kort efter attacken, då ringen är på väg att minskas vilket gör att du ökar chansen till en Great eller en Excellent-träff.

  • 1292 CP är en 100% Registeel
  • 1615 CP är en 100% Registeel med rätt väder som just nu, i Sverige är helt fel för det ska vara snö. Räkna inte med att kunna fånga en väder boostad Registeel med andra ord lika lite som du lär ramla över en som förstärkt av vädret.

Ut ich jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This