Pokémon GO fyller två år och i en månad så firar Niantic det med en sommarklädd Pikachi i spelet. En Pikachu med solglasögon och solhatt. Från den 6 juli till den 31 juli så kommer Pikachu att dyka upp i spelet.

Det är som bekant inte första gången som Pikachu bytt  kläder och dykt upp i specialversioner. Vi har en julversion med tomteluva, Haloween och flera andra varianter. Nu kommer alltså en sommarversion.

None other than Pikachu has joined in to celebrate this momentous occasion, so keep an eye out for Pikachu and Pichu as they will appear more frequently tomorrow (July 6 PT) until July 31. Plus, this year, you can say hello throughout the month to a special “Summer Style” Pikachu, that’s decked out in a straw hat and sunglasses.

Niantic

Avatar

Som väntat, efter en koll av koden i den nya versionen så kommer även saker du kan köpa. form av kläder till din avatar, figuren du spelar med.

Can’t get enough Pikachu? Pikachu Fan Avatar items will be available for purchase! Trainers with a gold Pikachu Fan medal will be able to purchase all related items, which include a T-shirt and Pikachu ears.

Niantic

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This