Niantic har öppnat ett Instagram-konto för Pokémon GO och den bild som har valts för kontot ger antydningar om generation 4.

bilden finns flera ännu ej lanserade Pokémons med som tillhör generation 4.

Bland de Pokémons som finns med på bilden är Candela, Spark och Blanche. Här finns även generation 4s starters – Turtwig, Chimcar och Piplup.

Inga spår

Innan spekulationerna rusar iväg för långt ska påtalas att det idag inte finns några spår av en generation 4 i den officiella appen. Ingen grafik, inga ljud, inga “moves” och ingen kod som kan knytas till nya Pokémons.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This