Raidbossar byts som bekant titt som tätt i Pokémon GO. Det betyder att en sådan här lista snabbt kan förändras.

Hur som helst här är en aktuell lista per den 21 juli.

T5
Registeel

T4
Golem
Rhydon
Houndoom
Tyranitar
Absol
Alolan Marowak

T3
Machamp
Onix
Flareon
Porygon
Donphan
Alolan Raichu

T2
Exeggcutor
Magmar
Sudowoodo
Kirlia
Mawile

T1
Charmander
Magikarp
Omanyte
Makuhita
Medititie
Wailmer

Ut och jaga nu!

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This