Niantic kör nu flera events i spelet och det kan vara svårt att hålla reda på alla datum och tider. Här är de datum du bör hålla reda på.

Som vanligt så har Ninatic oerhört svårt att hålla ihop sin information och ännu svårare att tydligt ange vilka tider som gäller för alla de events som de meddelar i spelet. Articuno Day annonserades ut utan tider. De tiderna hittades istället i meddelandet om ett event i Dortmund, Tyskland. Så du får ta klockslagen med en nypa salt och kolla upp dem själv för att du ska kunna var riktigt säker. Niantic har också för vana att ange tider utifrån olika tidszoner vilket inte heller för det lättare att hålla reda på vilka klockslag det är som gäller.

6 juli

Idag den 6 juli så är det EX Raid-dags för dig som har fått inbjudningar. Tiderna hittar du på den inbjudan som du bör ha fått redan.

7 juli

Articuno Day – tiderna nedan har Niantic angivit i GMT vilket betyder att vi i Sverige får lägga på två timmar så det är 11.00 till 14.00 som gäller.

Europe, the Middle East, Africa, and India: 9:00 a.m.to 12:00 p.m. UTC (GMT +0)

8 juli

Dags för Community Day med Squirtle i fokus. Löser du de speciella uppgifter som kommer att läggas ut under de tre timmarna, när du snurrar Pokéstops så kan du fånga en Squirtle med solglasögon.11.00 till 14.00 är tiderna som gäller.Här i Skellefteå så samlas vi vid Skellefteå Museum, nere vid Nordanåområdet strax före 11.00.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This