Hade du problem med att logga in och spela under gårdagskvällen (tisdag) så var du inte ensam. Google hade problem med sina tjänster vilket påverkade Pokémon GOP, Ingress, Discord och många andra tjänster.

Problemen startade strax efter klockan åtta på tisdagskvällen. Spelare kunde då inte längre logga in, efter att ha blivit utloggade och Pokémon GO, Ingress, Discord och flera av Googles egna tjänster påverkades.

En halvtimme

Problemen pågick en dryg halvtimme innan Google hade fått igång sina tjänster igen och spel och andra tjänster, kopplade till Google också började att fungera.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This