Niantic tänker uppenbarligen mjölka max ur de Legendarys som introducerats i spelet hittills. Den 21 juli är det dags för ett nytt tre-timmars event – Zapdos Day.

Helt säkert att det blir ett event den 21 juli är det dock inte. Precis som tidigare så kopplas den dagen till vad spelarna lyckas att uppnå i spelet kopplat till ett event – den här gången ett event i Chicago den 14 juli. Det betyder att den 14 och den 15 juli så kommer resten av världen att ställa inför samma utmaningar och “quests”.

Niantic

Trainers,

Are you ready for round two of Professor Willow’s Global Challenge? Starting July 14 through July 15, each area of the world will have to meet the challenge requirements during Pokémon GO Fest in Chicago, USA! If each area achieves its respective goals, Candy-related bonuses will unlock starting on July 16—including bonuses for catching Pokémon and participating in Raid Battles. Trainers can also unlock a bonus to reduce the distance needed to hatch Eggs!

If all goals are achieved, Trainers all over the globe will be able to receive up to five free Raid passes when they spin a Photo Disc at a Gym during Zapdos Day, featuring the Legendary Pokémon Zapdos. On Saturday, July 21, Zapdos will be exclusively available in Raid Battles around the world for a three-hour period. During that time, all Zapdos caught will know the Fast Attack Thundershock. You might even encounter a Shiny Zapdos!

As this summer’s exciting Global Challenge events continue, please remember to be respectful of other Trainers and of PokéStops, Gyms, and other locations while you’re out there adventuring!

See you out in the field, Trainers!

—The Pokémon GO team

Lyckas

Lyckas alla spe.are klösa tillräckligt många uppgifter, samla ihop tillräckligt många poäng så blir det en Zapdos Day den 21 juli.

Samma upplägg som inför Articuno Day och jodå, Zapdos kommer att finnas som shiny.

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This