Sedan Mew introducerades som lösning och belöning för Special Research i Pokémon GO så har det inte kommit några nya uppgifter. Den flocken i spelet har förblivit tom för de som redan fångar sin Mew men nu kommer nya uppgifter som tyder på att inom kort så blir det Celebi som lanseras under Specia Research.

Det var nämligen Celebi som kunde fångas under  Pokémon Go Fest Chicago 2018 som arrangerades den 14 och den 15 juli. Därmed inte sagt att Niantic kommer att lansera en ny serie uppgifter för att lösa Special Research, i direkt anslutning till festen i Chicago. Niantic sedan en tid tillbaka utlovat att det kommer nya uppgifter inom Special Research men fortfarande finns inga uppgifter under fliken i spelet.

Gissning

När nu Celebi har gjorts möjlig att fånga under ett event så blir det en gissning att Celebi också kommer att rullas ut globalt.

 

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This