Även den andra uppdaterade versionen av Pokémon GO-appen innehåller buggfixar och korrigeringar.

Det har varit problem med Pokémon GO Plus och Gotcha i flera versioner och på Android-sidan så har det varit mycket stora problem. I den här versionen finns ett antal buggfixar och snabba tester visar att nu ser enheterna och funktionen ut att fungera som den ska. Fortfarande gäller dock att du sannolikt inte får enheten att ansluta korrekt vid första försöket. Precis som tidigare krävs ett andra försök.

Spelet låser sig fortfarande slumpmässigt och indikatorn för Pokémon GO Plus /Gotcha försvinner fortfarande om du lockar fram en Pokémon med Incense.

Det är fortfarande problem med vänlistan och felmeddelanden när du öppnar och skickar gåvor.

Det är inte klarlagt huruvida den här versionen skickas in till Apple och om en dyker upp i App Store eller om Niantic vill köra ett varv till med buggfixar.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This