Nu kommer Registeel och tar över som ny Legendary Raid Boss i Pokémon GO. Det är som namnet säger en Pokémon av steel/(ståltyp.

  • 1292 CP är en 100% Registeel
  • 1615 CP är en 100% Registeel med rätt väder som just nu, i Sverige är helt fel för det ska vara snö. Räkna inte med att kunna fånga en väder boostad Registeel med andra ord lika lite som du lär ramla över en som förstärkt av vädret.

Å andra sidan så är det bästa vädret att attackera en Registeel sommar och sol så det har vi på plussidan just nu. I soligt väder så är det fire/eld eller ground som gäller och är molnigt, cloudy, så välj fighthing-typer.

Bra val

Moltres, Entei, Machamp, Charizard och Groudon är bra val för en attack. Blaziken, Hariyama, Flareon och Breelom kan fungera som backup och B-lag.

Registeel är den sämsta i trion, Registeel, Regiice och Regirock, och den torde vara rätt enkel att besegra. 5-6 spelare borde räcka för att besegra den. Registeel avlöser Regice och kommer att finnas kvar i spelet till den 16 augusti.

Trainers,

Pokémon’s legendary year brings more excitement with another Legendary Pokémon originally discovered in the Hoenn region—Registeel, which makes its debut in Raid Battles on July 19!

Registeel, the Iron Pokémon, has emerged and will take over Raid Battles from the Ice-type Legendary Pokémon Regice until August 16. Like Regice, this Steel-type Legendary Pokémon has an ironclad defense, but it’s weak to Fire-, Fighting-, and Ground-type attacks!

Don’t miss your chance to catch this Legendary Pokémon before it leaves! Stay safe, and happy exploring!

—The Pokémon GO team

Niantic

Ut och jaga nu!

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This