De entusiaster som övervakar trafiken till och från Ninatics servrar har hittat flera nya Pokémon i trafiken, bilder, på nya Pokémons.

Sammanlagt har dussintalet nya Pokémons samlats in:

  • Smeargle *
  • Clamperl *
  • Huntail
  • Nincada
  • Shedinja
  • Deoxys
  • Jirachi *
  • Celebi *

Flera av de nya Pokémons finns även i shiny-versioner. De är markerade med en stjärna.

Lansering

Det faktum att grafik och bilder nu skickats ut betyder inte att de här nya figurerna kommer att lanseras inom kort. När avgör Niantic och det finns en rad andra Pokémons som hittats i samma nätverkstrafik som ännu inte har lanserats. Det får snarare ses som en indikation på att de kan komma att lansera och  dyka upp i spelet. Som bekant så saknas ju uppgifter för Special Research. Det kan inte uteslutas att npgin av de nya Pokémons dyker upp som belöning under den kategorin.

The Silph Road

 

 

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This