De entusiaster som övervakar trafiken till och från Ninatics servrar har hittat flera nya Pokémon i trafiken, bilder, på nya Pokémons.

Sammanlagt har dussintalet nya Pokémons samlats in:

  • Smeargle *
  • Clamperl *
  • Huntail
  • Nincada
  • Shedinja
  • Deoxys
  • Jirachi *
  • Celebi *

Flera av de nya Pokémons finns även i shiny-versioner. De är markerade med en stjärna.

Lansering

Det faktum att grafik och bilder nu skickats ut betyder inte att de här nya figurerna kommer att lanseras inom kort. När avgör Niantic och det finns en rad andra Pokémons som hittats i samma nätverkstrafik som ännu inte har lanserats. Det får snarare ses som en indikation på att de kan komma att lansera och  dyka upp i spelet. Som bekant så saknas ju uppgifter för Special Research. Det kan inte uteslutas att npgin av de nya Pokémons dyker upp som belöning under den kategorin.

The Silph Road

 

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This