Nya MacBook Pro är påvisbart snabbare än den förra modellen visar nya testsiffror gjorda med Geekbench. Sett till enbart siffrorna så är det den största enskilda prestandaökningen sedan uppdateringen 2011.

Benchmark-testerna är gjorda både med singel och multicore, alltså hur mycket av processorns kapacitet som används för olika uppgifter.

Geekbench 

Snabbare

Apple själva säger att 15-tums modellen ska vara upp till 70 procent snabbare och 13-tums modellen upptill två gånger snabbare. Som alltid så är detta siffror och hur prestandan slår igenom under verkligt användande varierar. Nu är det så stort skillnad på siffrorna att du som användare sannolikt direkt ser och upplever skillnaderna i prestanda. Den nya hårdvaran ger ökad prestanda och den är märkbar, inte bara mätbar.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This