Apple har stoppat och kastat ut appen QDrops från App Store med hänvisning till att appen bryter mot Apples regelverk. Appen är en samlingsplats för allehanda konspirationsteorier.

QDrops samlar in konspirationsteorier, pro-trump, och sammanställer och uppdaterar också “informationen” i appen fortlöpande. Det handlar om konspirationen där ledande demokrater påstås leda ett nätverk av pedofiler från en pizzeria i Washington.

The central theme of the Qanon conspiracy theory purports that Clinton and many of the world’s politicians and celebrities are members of a murderous child sex ring who have been covertly arrested by a secret police force created by President Donald Trump and are forced to wear ankle bracelets instead of being imprisoned.

Appen finns fortfarande i Google Play.

NBC News

Mackens Fråga: Hur snabbt brukar du uppdatera dina Apple-prylar?
Share This