Apple har stoppat och kastat ut appen QDrops från App Store med hänvisning till att appen bryter mot Apples regelverk. Appen är en samlingsplats för allehanda konspirationsteorier.

QDrops samlar in konspirationsteorier, pro-trump, och sammanställer och uppdaterar också “informationen” i appen fortlöpande. Det handlar om konspirationen där ledande demokrater påstås leda ett nätverk av pedofiler från en pizzeria i Washington.

The central theme of the Qanon conspiracy theory purports that Clinton and many of the world’s politicians and celebrities are members of a murderous child sex ring who have been covertly arrested by a secret police force created by President Donald Trump and are forced to wear ankle bracelets instead of being imprisoned.

Appen finns fortfarande i Google Play.

NBC News

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This