Timehop är en app och en tjänst som kan användas för att hoppa fram och tillbaka bland dina inlägg i sociala medier. Den fjärde juli hackades företagets databas av en obehörig och information tillhörande 21 miljoner konton stals.

Timehop upptäckte ett pågående intrång då ett administratörskonto till en av deras system användes olovligen. Attacken kunde stoppas men innan konton kunde stängas ned så hade informatulits:

  • Some data was breached. These include names, email addresses, and some phone numbers. This affects some 21 million of our users. No private/direct messages, financial data, or social media or photo content, or Timehop data including streaks were affected.
  • To reiterate: none of your “memories” – the social media posts & photos that Timehop stores – were accessed.
  • Keys that let Timehop read and show you your social media posts (but not private messages) were also compromised. We have deactivated these keys so they can no longer be used by anyone – so you’ll have to re-authenticate to our App.
    • If you have noticed any content not loading, it is because Timehop deactivated these proactively.

Timehop

Konto

Har du ett konto på Timehop så kan du läsa mer via länken ovan.

Mackens Fråga: Ska Apple delas upp?
Share This