NEW YORK – July 18, 2018 – The iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) is proud to announce the winners of the 11th Annual Awards. This year’s winners were selected from thousands of entries submitted by iPhone photographers from over 140 countries around the world.

The Grand Prize Winner Photographer of the Year Award goes to Jashim Salam of Bangladesh for his entry Displaced.  First, Second and Third Place Photographers of the Year Awards go to Alexandre Weber of Switzerland for his image  Baiana in Yellow and Blue,  Huapeng Zhao of China for his entry of Eye to Eye and Zarni Myo Win of Myanmar for his image I Want to Play.

The 1st, 2nd and 3rd places in 18 categories were awarded to photographers who represented many countries around the world including Argentina, Australia, Brazil, Canada, China, Ecuador, Finland, France, Iraq, Ireland, Israel, Italy, Lebanon, Myanmar, Oman, Philippines, Poland, Romania, Russia, Singapore, Spain, Syria, Switzerland, Taiwan, Turkey, Ukraine, the United Kingdom and the United States.

The founder of IPPAWARDS Kenan Aktulun, says about the 11th Annual photos “iPhone users have become very fluent in visual storytelling. This year’s photos were technically impressive and many of them were very personal.”

Här hittar du alla vinnare och kan titta på deras fantastiska bilder

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This