Awareness är ett litet larm som berättar för dug hur länge Diu har suttit vid din dator. Ett larm om att det är dags att ta en paus.

Awareness är gratis.

Awareness helps you become more aware of time spent on the computer by playing the sound of a Tibetan singing bowl to mark every hour of continuous computer use. It also displays how long you’ve been using your computer without a break in the menu bar.

Awareness will never nag you or force you to stop using the computer. Just take a five-minute break whenever you are ready, and Awareness will sense it.

Awareness

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This