Facebook har börjat att rulla ut rösta ned/rösta upp funktionen till alltfler användare och i alltfler länder. Det är en ny funktion som Facebook hoppas ska leda till bättre och mer korrekta kommentarer och inlägg på den sociala tjänsten.

Facebook har testat funktionen inom begränsade områden och för ett mindre antal användare ett längre tag. Nu ser det ut som att funktionen är klar och den har nu börjat att dyka upp i USA, Australien och Nya Zeeland.

Det ser ännu inte ut som att det handlar om en stor, bred utrullning och funktionen har bara dykt upp i iOS-versionen av Facebooks app.

Ars Technica

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This