Facebook ber nu om ursäkt för att de avblockerade 800 000 användare som blockerats på tjänsten. Facebook säger att det är en bugg som påverkade funktionen mellan en 29 maj till den 5 juni i år.

Det handlar alltså om konton och användare som andra användare har blockerat.

Starting today we are notifying over 800,000 users about a bug in Facebook and Messenger that unblocked some people they had blocked. The bug was active between May 29 and June 5 — and while someone who was unblocked could not see content shared with friends, they could have seen things posted to a wider audience. For example pictures shared with friends of friends. We know that the ability to block someone is important — and we’d like to apologize and explain what happened.

Facebook

Facebook skriver i sitt blogginlägg att alla de konton som blockerats nu ska vara blockerade igen.

This issue has now been fixed and everyone has been blocked again. People who were affected will get a notification on Facebook encouraging them to check their blocked list.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This