Alla som har ägt en iPhone vet hur det känns att tappa den. Har du dessutom spräckt skärmen eller skadat din telefon så vet du hur det känns och nu kan det komma en lösning – ett skal och ett skydd med krockkudde.

Det är studenten Philip Frenzel som utvecklat det nya skyddet och som tagit fram en prototyp. I sidorna på skyddet finns metall flikar som fälls ut om telefonen tappas.

Reddit

Skyddet finns ännu inte i produktion ännu men det finns planer på att starta en insamling, Kickstarter, för att se om det finns intresse av att ta fram ett fungerande skydd för marknaden.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This