Mitt alla i alla lanseringar, betaversioner och nyheter från Apple så finns också lite glädjande rykten runt Mac mini. Enligt analytikern Ming-Chi Kuo vid TF International Securities så kommer en ny, uppdaterad version av Mac mini i höst/vinter.

Det har spekulerats om Mac mini ett längre tag och även om Apple har sagt att datorn är viktig så har Apple aldrig bekräftat att det kommer en ny modell, eller förnekat att den kommer att läggas ned.

Mac mini är, om den uppdateras, en kraftfull, enkel dator som inte minst är populär som hemmaserver och som kontorsdator.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This