Apple har släppt uppdateringar för watchOS, tvOS, macOS och iOS så det är dags att uppdatera dina Apple–prylar.

Det handlar om buggfixar och inga nya funktioner förutom då det gäller iOS där funktionen att låsa iPhone/iPad som inte låsts upp på en timme. Låsningen innebär att efter en timme så kan enheten bara laddas via Lightning-kontakten. Ingen information kan överföras.

Du laddar ned och uppdaterar dina prylar som vanligt – via uppdateringsfunktionen i macOS, iOS, watchOS och tvOS.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This