Håll din Mac i topptrim med CleanMyMac

Håll din Mac i topptrim med CleanMyMac

CleanMyMac har uppdaterats till version 3.9.8.

Det här är ett av mina absolut favoritprogram och verktyg för att hålla min Mac:ar i topptrim. Städar ut gamla cachefiler, städa ut program som du inte använder och en lång rad av underhållsfunktioner.

CleanMyMac makes space for the things you love. Sporting a range of ingenious new features, CleanMyMac lets you safely and intelligently scan and clean your entire system, delete large, unused files, reduce the size of your iPhoto library, uninstall unneeded apps or fix the ones that started to work improperly, manage all your extensions from one place and do much more – all from one newly designed and beautifully simple interface.

What’s New in CleanMyMac

Version 3.9.8:

  • Some bugs and crashes.
Requirements for CleanMyMac
  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.9 or later

Clean My Mac

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This