Apples nya modeller av iPhone tros ha en ny A12-processor under skalet och nu har det börjat att dyka upp testsiffror som kan vara insamlade från Apples nya hårdvara.

Det är programmet Benchmark som samlar in den här typen av data från testade enheter och nu har data från vad som kan vara Apples nya processor, A12,  hittats.

Snabbare

Stämmer de här siffrorna så är nya A12 ungefär 10 procent snabbare än föregångaren, A11. Testsiffrorna visar också att grafikhanteringen är snabbare i nya A12.

De data som kommit in visar också att den testade enheten har 4Gb RAM vilket är mer än nuvarande iPhone X och iPhone 8 som har 3 GB RAM. Nu ska en brasklapp kastas in – det går att förfalska den här typen av data och det har förekommit att falska testresultat har skickats in till benchmark. I just detta fall så finns ingenting som kan anses vara onormalt eller som sticker ut vilket talar för att det kan vara en ny iPhone som har testats.

 

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This