Apple har värvat Serenity Caldwell från nyhetsbloggen iMore. Caldwell kommer att ingå i Apples kommunikations- och PR-team.

Känner du inte igen namnet så har du säkert sett och läst allt det hon skrivit om Apple sic Apples prylar. Serenity Cakldwell har bland annat recenserat Apple Pencil genom att rita och illustrera hela sin recension på en iPad med Apple Pencil.

An Apple Pencil-drawn review of the Apple Pencil

 

Serenity Caldwell har under sina år på iMore hela tiden försökt skildra det hon ska skriva om på ett nytt och ofta personligt sätt. Nu går hon alltså vidare och fortsätter sin karriär hos Apple.

iMore

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This