Apple uppdaterar iTunes

Apple uppdaterar iTunes

Nu kan du ladda ned en uppdatering för iTunes till version 12.7.4.

Apple iTunes lets you organize and stream Apple Music, download and watch video and listen to Podcasts. It can automatically download new music, app, and book purchases across all your devices and computers. And it’s a store that has everything you need to be entertained. Anywhere. Anytime.

What’s New in Apple iTunes

Version 12.7.5 (12.7.5.9):

  • This update includes minor app and performance improvements

Requirements for Apple iTunes

  • Intel, 64-bit processor
  • OS X 10.10.5 or later

Ladda ned

Du laddar ned och uppdaterar iTunes via Mac App Store eller via iTunes egen sida på Apples webbplats.

Fyrabarns-far, farfar, morfar och egen företagare i Skellefteå med kliande fingrar. Skriver om fotografering, sport, dataprylar, politik, nöje, musik och film. Jobbar vid sidan av den här bloggen med det egna företaget Winterkvist.com. Familjen består av hustru, fyra barn (utflugna) och tre barnbarn. Jag har hållit på med datorer sedan tidigt 1980-tal och drev Artic BBS innan Internet knappt existerade. Efter BBS-tiden har det blivit hemsidor, design, digitala medier och trycksaker. Under tiden som journalist jobbade jag med Mac men privat har det varit Windows som har gällt fram till vintern 2007. Då var det dags att byta och då bytte vi, företaget, helt produktionsplattform till Mac OS X. På den vägen är det ...

Mackens Fråga: Blir det en ny Apple-pryl nu?
Share This